Pečenka Drugačna revija 04-23
Peta številka revije Roast Different. Revija o kavi in kulturi kave.
V oktobrski številki revije Roast Different, ki je izšla že petič, so objavljeni članki o ključnih temah, ki bi morale zanimati ne le pivce kave, kot so certificiranje kave in njegov pregled, izobraževanje o kavi v hotelskih šolah, izobraževanje o kavi v državi pridelave ter kava v hotelih in restavracijah. V reviji boste našli tudi dva intervjuja. Prvega s slovaškim izobraževalcem o kavi, drugega pa v ekskluzivnem intervjuju s kavnim gurujem Jamesom Hoffmannom. To in še veliko več v tej novi številki.
Vsebina:- Certifikati o kavi 02 - Intervju z izobraževalcem 04 - Izobraževanje o kavi v hotelskih šolah 06 - Izobraževanje o izvoru 08 - James Hoffmann 10 - Festivali kave v Evropi 12 - Kava v hotelih in restavracijah 14
Članki so napisani v češčini in slovaščini.
Morda vam bo všeč tudi
LB PLACEHOLDER