Cafflano Kompresso
Cafflano Kompresso je prenosen, kompakten, preprost in hkrati najlažji aparat za espresso na trgu. Hidravlični sistem povečuje moč ekstrakcije espressa.
Cafflano Kompresso je odličen in enostaven za uporabo pripomoček za pripravo gostega, kremastega espressa pri tlaku 9 barov . Ta tlak med celotno ekstrakcijo vzdržuje hidravlični sistem v skladu s Pascalovim načelom (tlak, ki ga zunanja sila deluje na tekočino v zaprti posodi, je v vseh točkah tekočine enak).
Aparat za espresso je zelo lahek (manj kot 200 g), kompakten (višina 17 cm), enostaven za vzdrževanje (samo splaknite z vodo). Cafflano uporablja kovinski filter , s čimer se izogne nenehnemu kupovanju papirnatih filtrov, kar bo veliko bolj ekonomična in okolju prijazna rešitev.
Vsi materiali so primerni za živila in ne vsebujejo BPA. Cafflano je izdelan iz polipropilena, PES, PETG, silikona in nerjavečega jekla.
Paket vsebuje vse potrebne osnove, potrebujete le vročo vodo in mleto kavo.
Uporaba: V košarico za kavo vlijte 10-15 gramov fino mlete kave in jo zatlačite z merilno skodelico. Postavite skodelico v pregibe košaric. Prozorno komoro z vstavljenim filtrom in tesnilom na dnu privijte na košarico.V komoro vlijte 30-60 ml vode (ne sme biti več), po možnosti s temperaturo 94 stopinj. Črni bat rahlo potisnite navznoter (tako, da sta jezička na batu in košarici v istem položaju). Počakajte približno eno sekundo. Nato z rokami pritisnite ročaje skupaj, dokler ne dobite okusnega napitka. 
 
Opozorilo: Če nekaj sekund ne steče kava in čutite večji upor, morate kavo zmleti nekoliko bolj grobo! Postopoma pritiskajte na bat, celoten postopek kuhanja naj bi trajal približno 1 minuto (glejte diagram pritiska v navodilih zgoraj pod sliko). Če ne boste upoštevali teh priporočil, se lahko filter poškoduje. Potisni bat res nežno pritisnite ob rezervoar za kavo, sicer lahko poškodujete tesnilo na kovinskem filtru. Te napake zaradi nepravilne uporabe niso zajete v garanciji!
EAN: 8809444940048
Morda vam bo všeč tudi
LB PLACEHOLDER