Priročnik profesionalnega barista - Scott Rao
Znamenita knjiga, ki je ne sme zamuditi noben barist, lastnik kavarne ali navdušen neprofesionalec. Strokovni vodnik za pripravo kave in čaja ameriške legende Scott Rao.
Na 100 straneh Scott opisuje praktične, natančne in z desetletji izkušenj preverjene informacije o pripravi kave v komercialnem in domačem okolju. Avtor obravnava espresso, filter kavo ter vprašanja mletja in vode. Ta knjiga je obvezna oprema za vse, ki se resno ukvarjajo s pripravo kave.
Pred dvaindvajsetimi leti, ko je začel s tem poslom, je Scott Rao prebral vse knjige o kavi, ki so mu prišle pod roke, vendar še vedno ni imel občutka, da se je naučil pripraviti odlično kavo. Ves ta čas je iskal eno praktično, resno knjigo, v kateri bi lahko prebral vse ustrezne in pomembne informacije za pripravo okusne skodelice. Ker je še ni našel, se je odločil, da jo bo poskusil napisati sam.
Avtor: Scott Rao Leto izida: 2018 Vezava: trda Število strani: 98 ISBN: 978-1-4675-0371-6 EAN: 9781467503716
EAN: 9781467503716
Morda vam bo všeč tudi
LB PLACEHOLDER