Standardna revija št. 10
Revija Standart je četrtletna revija, posvečena odlični kavi in življenjskemu slogu, povezanemu z njo. Revija izhaja na Slovaškem in spremlja mednarodno kavno sceno. Na velikem mednarodnem tekmovanju je osvojila drugo mesto. Deseta številka.
Privoščite si 10. številko revije Standart.
Že na začetku si boste ogledali dve državi na ameriški celini. V Braziliji boste spoznali njihove najbolj kritizirane stereotipe, v Kolumbiji pa si boste ogledali kavne plantaže vseh vrst. Na naslednjem potovanju se lahko pridružite avtorjem tega članka in odkrijete izvor edinstvene gejše.
Kupci podjetja Ditting Swiss delijo, zakaj so mlinčki za kavo tega podjetja tako edinstveni. David Donde, barista, lastnik in mojster svojega poklica, govori o filozofiji praženja in spreminjajočem se obrazu Cape Towna, kjer živi. Uredniki revije Standard so spregovorili tudi z Jonom Allenom, kupcem zelene kave in lastnikom podjetja Onyx Coffee Lab, ki je zdaj ena najboljših kavarn in pražarn na svetu.
Tudi zdaj se Standart poglablja v življenja baristov in piše o pravi vrsti aktivizma. Piše o skrbi vodstva za zaposlene in o vedenju, ki ga v kolektivu nočejo dopuščati. Toda tudi na tej poti se srečujejo s težavami. Kakšne težave, boste izvedeli na strani 76.
Večina nas ve, kako se pripravi aeropress. Po ogledu minimalistične in pregledne fotografske priprave boste v hipu prišli do želje po aeropressu.
Presenetil in navdušil vas bo članek z naslovom Dickensove kavarne. V njem njegovi avtorji razpravljajo o Diskensovem romanu Mali Dorrit ter njegovem odnosu do kave in kulture, ki jo obdaja.
Se odpravljate v Tokio in ne veste, kam bi šli? Odprite Deseti standard na strani 114 in kave vam ne bo zmanjkalo.
To in še veliko več vam prinaša revija Standart.
EAN: 9771339821000
Morda vam bo všeč tudi
LB PLACEHOLDER