Potreba po espressu: Podzemlje
Potreba po espressu: Podzemlje
Potreba po espressu: Podzemlje
Potreba po espressu: Podzemlje
Potreba po espressu: Podzemlje
Potreba po espressu: Podzemlje
Potreba po espressu: Podzemlje
Potreba po espressu: Podzemlje

Potreba po espressu: Podzemlje

Ni na zalogi
36,90 €
Z DDV

Sodobna biblija poklicnega barista slovaškega avtorja Adriána Krišáka. Knjiga o tem, kaj je espresso, ki jo spremljajo čudovite ilustracije Nikolete Gajarove.

Ni na zalogi
detail_vyhody_heureka.png Preverjeno na ceneje.si detail_vyhody_doprava_zdarma.png Brezplačna dostava za naročila nad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Široka ponudba na zalogi detail_vyhody_cerstve_prazena.png Vsak teden pražena kava
 

Knjiga je razdeljena na osem poglavij, ki vas seznanijo z zgodovino, sestavo zrn, analizo vode in teorijo priprave espressa. Knjiga vam pokaže prave tehnike in kako na kavo gledati kot na sadež z velikim potencialom okusa.


Seznam poglavij: 1.
Neznosna lahkotnost pitja 2.
Zrna in njihova sestava 3.
Okus 4.

Voda 5. Aparat za espresso 6.

Teorija priprave espressa 7. Statistični podatki o espressu 8.
Edinstvenost trenutka X. Glosar espressa

Knjiga je podpisana in posvečena s strani avtorja.






Avtor: Adrián Krišák Leto izida: 2018 Vezava: mehka vezava Število strani: 114 Jezik: slovaški ISBN: 978-80-570-0187-4

EAN: 9788057001874

Morda vam bo všeč tudi

LB PLACEHOLDER