Potreba po espressu: Podzemlje
Sodobna biblija poklicnega barista slovaškega avtorja Adriána Krišáka. Knjiga o tem, kaj je espresso, ki jo spremljajo čudovite ilustracije Nikolete Gajarove.
Knjiga je razdeljena na osem poglavij, ki vas seznanijo z zgodovino, sestavo zrn, analizo vode in teorijo priprave espressa. Knjiga vam pokaže prave tehnike in kako na kavo gledati kot na sadež z velikim potencialom okusa.
Seznam poglavij: 1.
Neznosna lahkotnost pitja 2.
Zrna in njihova sestava 3.
Okus 4.
Voda 5. Aparat za espresso 6.
Teorija priprave espressa 7. Statistični podatki o espressu 8.
Edinstvenost trenutka X. Glosar espressa
Knjiga je podpisana in posvečena s strani avtorja.
Avtor: Adrián Krišák Leto izida: 2018 Vezava: mehka vezava Število strani: 114 Jezik: slovaški ISBN: 978-80-570-0187-4
EAN: 9788057001874
Morda vam bo všeč tudi
LB PLACEHOLDER