Fiftybeans Indonezija Tropical gumijasti bomboni 200g
Fiftybeans Indonezija Tropical gumijasti bomboni 200g
Fiftybeans Indonezija Tropical gumijasti bomboni 200g
Fiftybeans Indonezija Tropical gumijasti bomboni 200g
Fiftybeans Indonezija Tropical gumijasti bomboni 200g
Fiftybeans Indonezija Tropical gumijasti bomboni 200g

Fiftybeans Indonezija Tropical gumijasti bomboni 200g

Ni na zalogi
17,90 €
Z DDV

Kava s pridihom fermentacije, uravnotežena, polnega telesa, sladka in sočna, ki ponuja kompleksen in osvežujoč okus. Okus: modro sadje - gumijasti medvedki - bonboni

Ali želite kavo zmleti?
Ni na zalogi

Dodatki

detail_vyhody_heureka.png Preverjeno na ceneje.si detail_vyhody_doprava_zdarma.png Brezplačna dostava za naročila nad 85€
detail_vyhody_vse_skladem.png Široka ponudba na zalogi detail_vyhody_cerstve_prazena.png Vsak teden pražena kava
Priporočena priprava
filtrirana kava
Metoda obdelave
Naravno (natural)
Kislost
višja
Stopnja praženja
svetle
Drevo kave
100% Arabica
 

Država.

Obdelava.

Kmetija: Frinsa Estate

Kmet: Wildan Mustofa

Sorta: Sigarar Utang

Nadmorska višina: 1400 m nad morjem

Priporočena priprava: filter

Wildan najprej skrbno izbere zrele kavne češnje, nato pa jih združi z laktobacili in začne 24-urno fermentacijo. Ta postopek poveča sladkost, sočnost in gladko teksturo kave. Po fermentaciji se češnje v tankem sloju razporedijo na sušilnih terasah, kjer jih delavci redno obračajo, da zagotovijo enakomerno sušenje. Po končanem sušenju se kava olupi in pripravi za odpremo v pražarno Fiftybeans.

Barist priporoča, da kavo prelijete z vodo s temperaturo 100 °C, saj so višje temperature zaradi morebitnega "zažiga" kavnih zrn mit. Kava se praži pri 600 °C, zato se zrna ne morejo "zažgati". Za filtrirano kavo je najbolje, da zrna uporabite ne prej kot 7 dni po praženju.

Po prvem odprtju paketa ga pred kuhanjempustite na zraku vsaj 4 ure, da se izognete grenkim notam v okusu.

EAN: 8594226860125

Morda vam bo všeč tudi

LB PLACEHOLDER